Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 15-21 Iulie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 15-21 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 si 17 iulie dimineata, activitati menite sa “produca” bani desfasurate in conditii de stres, de graba, de presiune psihica, de disconfort organic. Cand va fi vorba de taxe, plati, restante, datorii, asupra unor nativi se pot produce abuzuri, exces de zel, nedreptati sau incalcari ale legislatiei.

Intre 17 iulie, dupa ora 08:05′ si 19 iulie dimineata, posibilitatea de a cumpani, de a se informa temeinic, de a face o analiza serioasa, responsabila a oricarui fapt de viata. Pestii vor da dovada de rabdare si metoda cand va fi vorba de invatare, recapitularea materiei in vederea sustinerii unui examen etc. Posibila deplasare de scurta durata (de la cateva ore la maximum doua zile) menita sa-l relaxeze pe nativ.

Intre 19 iulie, dupa ora 10:31′ si 21 iulie dimineata, ravasirea vietii de familie si a relatiilor cu rudele poate capata forme diferite de manifestare si intensitate. Nota generala va fi de blocaj, de neputinta, de interdictii, de refuz al unor persoane sau institutii de a veni in sprijinul nativilor in chestiuni personale sau familiale. Amestec derutant de informatii si indicatii care nu conduc la lamurirea si sau la rezolvarea unei probleme de familie sau de patrimoniu personal ori de viata domestica.

Pe 20 iulie, Marte va intra in zodia Leului si le va dinamiza casa muncii. Pe fond, tranzitul poate debloca posturi, le poate grabi numirea intr-o functie, angajarea pe un post sau transferul in conditii mai bune intr-un alt loc de munca. In planul sanatatii, Marte va solicita inima si axa cardio-vasculara. E nevoie ca organismul sa fie menajat de eforturi fizice, ferit de oboseala, izolat de stres; este mai mult decat necesar, in acest rastimp, ca nativii sa evite supararile, sa nu dea frau liber comportamentului imprudent sau sa ignore mesajele disfunctiilor interne pe care organismul le transmite.

Din 21 iulie, dupa ora 11:01′, va creste nivelul de emotivitate si sensibilitate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...