Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 15 – 21 August 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15 – 21 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 15 – 21 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa sanatatii ramane si in perioada 15 – 21 august un factor de stres, caruia, fara ingrijorare, cu calm, trebuie, totusi, sa i se acorde importanta cuvenita. Inima, aparatul cardio-vascular sunt cele mai vizate sectoare. Un punct mai intens in tot acest segment de timp, il reprezinta ziua de 15 august, cand, o serie de factori subiectivi (stres, trairi intense, suprasolicitare psihica, evenimente majore in viata lor sau a celor apropiati), ii fac sa treaca mai greu peste incarcatura, si asa mare, acestei perioade, sporind epuizarea fizica, disconfortul nervos, tulburarile pe fond neuro-vegetativ.

Din punctul de vedere al locului de munca, asemenea ultimelor zile, se mentine disponibilitatea astrala spre un beneficiu cu privire la plasamentul profesional, imagine, admiratie, pretuire sau la o solutie materiala rezonabila. Intre 16 si 17 august ei vor putea discuta in mod eficient, ajungand la solutii pragmatice, convenabile, un contract, un parteneriat.

Mai speciala este perioada pentru relatiile conjugale unde spiritul critic al perioadei isi va pune amprenta, transformandu-i pe Pesti in “criticii de serviciu”, vesnic nemultumiti, atenti la fleacuri si detalii. Intre 18 si 20 august unii pot gasi solutii pentru a se echilibra financiar, pot avea initiative sau pot accepta propuneri interesante.

Perioada cuprinsa intre seara zilei de 20 august pana pe 22 nu este fundamental rea, dar ea ii poate aduce in pragul disperarii din varii pricini: sunt nemultumiti de ei insisi, nu fac fata tuturor provocarilor ca in alte dati, nu sunt la fel de eficienti sau de performanti, drept care se invinovatesc si isi fac procese de constiinta.

Pe o alta directie astrala se instaleaza intre 20 si 21 august o perioada in care suferinta morala capata accente intense, coplesitoare, demoralizante, mai ales daca factorul ce le genereaza are legatura cu meseria sau exercitarea profesiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...