Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 15-21 Aprilie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 15-21 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 15-21 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 15 aprilie si inceputul noptii de 17 aprilie, preocupari legate de prezenta in public, de recuperare de imagine, de aparare a drepturilor profesionale sau de afirmarea personala.

Intre 17 aprilie, dupa ora 02:05′ si 19 aprilie, la pranz, discutii searbede si fara nici un spor de cunoastere pentru nativi. Greu de gasit vreun temei sau vreun castig in intalnirile cu persoanele interesate de subiecte frivole, egoiste sau marginale.

Intre 19 aprilie, dupa ora 13:52′ si seara zilei de 21 aprilie, Pestii vor avea tot felul de “tresariri” interioare: ba li se va parea ca au descoperit ceva, ba chiar vor primi, prin studiu, informare, cercetare sau informatii oficiale explicatii clare si indicii cu privire la modul de abordare a unei probleme (in principal de ordin financiar).

In ziua de 20 aprilie, la ora 00:27′, Soarele va parasi zodia Berbecului, intrand in casa a III-a, ceea ce le va da nativilor, mai ales celor tineri, cheful de a invata, spor in acumularea cunostintelor, posibilitatea de a asimila repede si bine informatiile care vor ajunge la ei indiferent de mijlocul lor de propagare: scris/vorbit, audio/video, prin predare sau prin studiu individual. Favorizate vor fi, timp de o luna, si deplasarile scurte, cu scop precis.

Pe 21 aprilie, la ora 13:32′, Marte va intra in zodia Gemenilor, respectiv in casa a IV-a, ceea ce va genera un factor de instabilitate si disconfort in relatiile cu unii membri de familie (discutii cu privire la o chestiune locativa, la un statut patrimonial, etc.).

Din 21 aprilie, dupa ora 22:43′, nativii vor primi energii bune, menite sa le calmeze starea de spirit agitata. Unele spaime se vor atenua, unele nemultumiri isi vor gasi rezolvarea sau, pur si simplu, ei se vor distanta de provocarile cotidiene si se vor cufunda, intr-o stare de uitare, de abandon ori de cultivare a preocuparilor menite sa compenseze carentele vietii de fiecare zi.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...