Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 14-20 Octombrie


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 14-20 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 octombrie, la pranz, motive de mandrie sau de satisfactie la locul de munca pe fondul activitatii merituoase a nativilor. Pe 14 octombrie, Venus va intra in zodia Balantei si va spori sansele Pestilor de a primi ceva: o atentie, un dar, un cadou, un premiu, un benficiu, un ajutor material, o cota parte dintr-un castig.

Intre 15 octombrie, dupa ora 14:19′, si 17 octombrie seara, discutii, consultari, negocieri, sfaturi cu privire la un proiect. In prim-planul atentiei lor vor sta premizele materiale, cele organizatorice si mai putin cele conceptuale ori care tin de “impresie”.

Intre 17 octombrie, dupa ora 20:35′, si zorii zilei de 20 octombrie, Luna va tranzita casa a VIII-a a beneficiilor materiale (despre care am vorbit cand a fost vorba de tranzitul planetei Venus); acum, Soarele si Micul Benefic vor primi influxurile Lunii, in ipostaza de Luna Noua (care se va produce in seara zilei de 19 octombrie) si va dezvolta situatii memorabile cu impact asupra starii lor financiare sau materiale. In seara zilei de 17 octombrie, Mercur va intra in zodia Scorpionului, respectiv in casa a IX-a gandurilor inalte, si va rafina procesele mentale ale acestor nativi, dandu-le o intuitie puternica, subtilitate, rafinament al perceptiilor si forta telepatica.

Pe 20 octombrie, dupa ora 04:41′, Luna va intra, la randul ei, in tranzit prin acest sector amplificand si imbogatind cu o latura afectiva, emotionala, mecanismele de analiza si sinteza a faptelor de viata. La randul lui, Jupiter, al doilea Guvernator al Pestilor, o data intrat in Scorpion, pe 10 octombrie, a si inceput sa creeze premizele unei transformari intelese ca metamorfoza, ceea ce, pentru nativii evoluati, va fi o adevarata mana cereasca existentiala. O atentie speciala trebuie acordata rastimpului 19 – 20 octombrie, in care este posibil sa se produca o rasturnare de statut material, fundamental pozitiva dar complicata si greu de inteles, de acceptat sau de gestionat.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...