Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 14 – 20 Noiembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 14 – 20 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 14 noiembrie este posibila (dar nu obligatorie) o stare de multumire, de sau – cine stie ? – de entuziasm, provocata de o discutie, de o abordare speciala a unei chestiuni ce tine de meserie, nume, succes etc.

De retinut insa ca, in spatele acestei ipostaze placute sau favorabile Pestilor, exista numeroase piedici, opozitii si dificultati care, in timp, daca se va da curs acelei ipostaze care le-a generat satisfactia, vor trebui rezolvate. Intre 15 si 17 noiembrie se identifica, pe harta cerului acestor nativi, posibile discutii aplicate, metodice, punctuale, responsabile si mature cu privire la un proiect sau la o situatie in legatura directa cu obtinerea unor sume de bani.

Intre 17 noiembrie dupa-amiaza si 19 noiembrie dimineata, Pestii vor fi agitati din cauza evenimentelor care i-au solicitat in ultima vreme sau din cauza responsabilitati multiple ce-i impovareaza. Totusi, ei vor face fata. Abilitatile lor mentale pot fi, in aceste doua zile, speciale si utile lor. Intre 19 noiembrie dupa-amiaza si 20 noiembrie, Luna va traversa zodia lor, dandu-le Pestilor un respiro astral binevenit.

Se vor simti in largul lor, mai siguri pe ei, mai increzatori, mai plini de speranta, de idei, de solutii. Unele evenimente care se pot produce in acest rastimp, le pot aduce insa unora, in functie de harta personala, ipostaze de viata interesante, memorabile, salvatoare sau exemplare. Din seara zilei de 20 noiembrie, Mercur va intra in casa a X-a si le va da, timp de 20 de zile, numeroase impulsuri menite sa-i puna in evidenta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...