Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 14 – 20 Martie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14 – 20 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 14 – 20 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cel mai incercat semn zodiacal al saptamanii viitoare, cel mai tragic, cel mai spectaculos, cel mai profund, cel mai special, cel mai subtil si cel mai neprevazut.

Sa ai si Soarele in tranzit pe semnul natal si acesta sa se afle pe 20 martie in eclipsa totala, sa ai, fie si la sfarsitul zodiei, in ultima ei clipa, o Luna Noua in propriul, semn e ceva! Putem trage mai multe concluzii: Pestii sunt dedicati de catre astre, in aceasta scurta perioada, unor transformari ce privesc un termen lung de reasezare si evolutie, privesc sacrificii necesare, salturi in gol, renuntari incredibile, atasamente neobisnuite, optiune greu de inteles de catre cei din jur.

Intrebarea care sta pe buzele tuturor celor care-i cunosc este :”Dar ce vor, in fond, oamenii astia?” Ei, iata o intrebare la care nu pot raspunde foarte bine nici chiar ei, Pestii. Ei doar presimt sau simt cu al nu stiu catelea simt, ca asa trebuie, ca asa e bine, ca altfel nu se poate.

Si, chiar sunt unii dintre ei, in situatii limita. Perioada insa si ametitor de frumoasa prin intensitate, prin efluviile astrale care-i imbalsameaza, prin provocarile si portile ce li se deschid. Asta dupa ce le inchid pe altele.

In rest, dupa 20 martie, ei vor fi obligati sa accepte o serie de activitati, in vederea unui castig, chiar daca munca nu le da nici o satisfactie profesionala. Bun, foarte bun, tranzitul planetei Venus prin casa a II-a care va incepe din 17 martie si care le va permite punerea in valoare a unor talente, sensibilitati si insusiri cu iz artistic, elevat.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...