Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 14-20 mai 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 14-20 mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 14 mai (pana la ora 8), posibile preocupari legate de sanatate.

Intre 14 mai dimineata si 16 mai (pana la ora 19:33), cele patru semne Mobile vor fi tranzitate de mai multe planete, alcatuind un manunchi de opozitii puternice si de cuadraturi drastice. Contextul astral nu e unul nou, doar ca, acum, se adaoga si tranzitul lui Marte prin Sagetator, respectiv prin casa a X-a a acestor nativi. In linii generale, se pot ridica probleme ce privesc functia, imaginea, legitimitatea unor decizii, contestarea unui personaj in general. Nici casa relatiilor parteneriale nu este mai supla sau mai simpla. Tot felul de vicii si anomalii din trecut incarca aceasta casa a VII-a cu dificultatile unui semn de destin (aici se afla Nodul Nord al Lunii sau Sensul Vietii). Unii dintre nativi poate ca vor intelege despre ce e vorba, altii insa nu vor intelege nici semnificatia, nici directia de viata pe care o vizeaza complexitatea acestor relatii planetare drept care vor suferi si se vor zbate in aflarea unor raspunsuri sau solutii. Din pacate, vor avea de astepta niste luni pana cand acest lucru va incepe sa curga firesc, de la sine, ca un suvoi coerent de sensuri si semnificatii accesibile lor. Pentru unele persoane, blocajul cel mai important este legat de cariera, de ascensiune, de recunoastere, de afirmare.

Intre 16 mai, dupa-amiaza si dimineata zilei de 19 mai, Pestii se pot confrunta cu obisnuitele chestiuni banesti. Vor mai avea de suportat pana pe 21 mai, influxurile Lunii Negre pe acest sector, apoi, situatia se va limpezi.

Din seara zilei de 19 mai si pana pe 20 mai, Pestii vor trai momente in care vointa sau spiritul lor se vor converti la idei si planuri noi de viata, poate pe fondul revoltei, poate al satietatii de mediocritate sau al dorintei de a-si dovedi lor insisi ca sunt puternici.

Din 20 mai, Soarele va tranzita casa a IV-a a rudelor si familiei din care fac parte prin relatii de sange precum si al patrimoniului si al locuintei: alt motiv de discutii, idei si contradictii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...