Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 14-20 Ianuarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 14-20 Ianuarie . Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 14-20 Ianuarie . Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 14 si 15 ianuarie (pana la ora 05:53′) se pot inregistra situatii care sa justifice mandria unor nativi care vor fi laudati si pretuiti pentru munca si activitatea lor. Posibile tulburari cardiace intensificate de conditiile meteorologice din tara noastra si din Europa.

Intre 15 ianuarie dimineata si 17 ianuarie la pranz, va urma o perioada in care se pot (re)discuta clauzele unui contract, detaliile unei colaborari, se pot face planuri de cooperare. Pestii vor fi favorizati de responsabilitatea care li se va atribui. Intreaga saptamana va fi marcata de posibilitatea ca acesti nativi sa aiba parte de momente placute, de clipe fericite, de situatii norocoase si de intalniri esentiale.

Intre 17 ianuarie (dupa ora 13:16′) si 19 ianuarie, unele persoane nascute in acest semn zodiacal, pot reedita grijile si responsabilitatile destul de greu de solutionat din punct de vedere financiar. Unele evenimente se pot produce brusc, punand, pe viata lor de fiecare zi, amprenta nesigurantei si a imprevizibilului.

Pe 19 ianuarie, seara, Soarele va intra in casa a XII-a, a necunoscutului, din perspectiva hartii cerului lor astral de nastere si, de acolo, va crea premizele instaurarii noului, a schimbarii atitudinii fata de lume, oameni, evenimente, de propria lor persoana, destin, datorii si obligatii iar Pestii nu vor ramane indiferenti in fata acestor influxuri puternice care ii vor impinge la intalnirea cu viitorul.

De aceea, ei trebuie sa tina cont de faptul ca, o serie de situatii, chiar mai greu de suportat, trebuie asumate pentru a curata locul in destinul lor si a permite noului, progresului sa functioneze in avantajul lor.

Pe 20 ianuarie, vor forfoti alchimii sufletesti, mentale si intelectuale in care se vor amesteca convingeri, credinte, idealuri de-o viata, dorinte de-o clipa dar, Pestii nu le vor mai accepta pe toate; pe unele le vor renega sau da uitarii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...