Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 13-19 Mai 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 13-19 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 13 si 14 mai dimineata, problema principala a acestei perioade va fi viata profesionala, cariera, imaginea, numele, faima, respectul celorlalti, autoritatea si puterea exercitata prin intermediul meseriei sau al unei functii. In acest sector de viata, se pot declansa tot felul de incercari, de probe existentiale, menite sa-i salveze pe nativi, daca acestia isi vor mobiliza calitatile sau sa ii vor pune in situatia de a – si reevalua capacitatea de lupta, de munca, forta de reactie si mobilizarea interioara. O lectie de viata.

Intre 14 mai, dupa ora 08:38′, si 16 mai seara, indiferenta sau dezinteres fata de cunoscuti si prieteni. Pestii vor avea impresia ca au “dat” prea mult de la ei asa ca vor lua distanta fata de unele persoane din anturajul lor, ca si cum ar fi ostenit sufleteste.

Intre 16 mai, dupa ora 20:50′, si 19 mai dimineata, unii vor face calcule cum sa navigheze intr-o mare de probleme mici, altii vor face planuri pe termen lung cu privire la rostul lor in viata, in sfarsit, altii se vor lupta cu fleacurile pe care gospodaria le ridica, uneori, la rang de mare scop in viata (repararea gardului, a instalatiei, amenajarea sau mutarea intr-o alta locuinta).

Pe 16 mai dimineata, Mercur va intra in zodia Taurului, respectiv in casa a III-a a comunicarii, a invataturii si a deplasarilor de scurta durata sau pe distante mici, prilej pentru unii sa se apuce de invatat (mai ales daca, in curand, vor sustine examene), altii isi vor completa cunostintele estompate de vreme sau vor ajunge “la zi” cu preocuparile didactice si profesionale. Invatatura bazata pe acumulare de cunostinte si memorizare va fi favorizata. Posibile mici deplasari de agrement (iesiri in natura, plimbari).

In restul zilei de 19 mai, dupa ora 06:52′, stare de bine, resimtita intens. Nota generala a saptamanii poate fi data de preocuparile legate de nevoia de a face (urgent?) rost de bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: