Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 13-19 Decembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 13-19 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 19 Decembrie – 19 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 18 si 19 decembrie sunt diferite, in functie de specificul fiecarei zodii. De aceea, Pestii nu vor fi in forma.

In aceste doua zile, varianta cea mai comoda a anticiparii astrologice este ca vor fi tristi, antipatici sau dificili, ceea ce va fi inteles si le va fi iertat de catre cei apropiati. Varianta mai neplacuta presupune ca ei sa fie enervati, profund suparati de gestul sau comportamentul cuiva, sa se simta raniti, nedreptatiti, jigniti. Aceste sentimente vor fi mai acut traite in seara zilei de 19 decembrie, când in constiinta lor se mai poate instala deziluzia fata de o convingere care i-a animat si la care trebuie sa renunte ca la o speranta desarta. Pot avea insa si satisfactii care provin din activitatea curenta.

In jur de 13 decembrie se poate avansa propunerea numirii lor intr-o functie. Mercur va intra in casa relatiilor liber alese si va spori tendinta spre instrainare si inflexibilitate fata de cunoscuti de care vorbeam in previziunile saptamânilor anterioare si care devine mai pronuntata.

Unele persoane pot fi cautate sau invitate sa se pronunte in postura de consilier, observator, consultant sau expert fata de un proiect, o decizie prezumptiva sau o constructie sociala de anvergura. Rastimpul cuprins intre 15-17 decembrie le poate aduce un val de cheltuieli sau, daca nu e vorba de un val ci doar de doua – trei plati, atunci ele vor fi substantiale, poate chiar, pentru o scurta perioada, dezechilibrante financiar.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...