Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 12 – 18 Septembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12 – 18 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 12 – 18 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Casa a VI-a ramane bine aspectata cu cele doua planete in tranzit – Marte si Venus – ce le dau, dupa caz, unora, rezistenta la boala, altora, capacitate de recuperare rapida, sansa de a depasi repede o incercare legata de sanatate (accident, operatie, convalescenta).

In sectorul muncii retribuite se intrevad solutii favorabile, oportunitati in a gasi sau schimba un loc de munca. Pentru unii, contextul se desfasoara ciudat, surprinzator sau ii ia pe nepregatite. Al doilea sector astral interesant este cel al relatiilor parteneriale, al dusmaniilor si proceselor etc., unde se petrece faza de Luna Noua si eclipsa de Soare, transformand acest lacas astral intr-un loc al evenimentelor esentiale – daca se produc!

Aici pot aparea, asocieri nebanuite, evolutii soc in relatiile si conflictele interumane dar si despartiri bruste. Uneori, cursul evenimentelor poate lua o turnura dramatica, desi nota de fundal este, prin Jupiter, una pozitiva.

Aceasta este si semnificatia perioadei cuprinse intre 12 si 13 septembrie. Intre 14 si 16 septembrie, la ordinea zilei, sunt gandurile si discutiile legate de bani, bunuri, avantaje materiale si, mai ales, de metoda cea mai indicata si legala de a solutiona o serie de incurcaturi sau de a clarifica relatiile interumane tulburate de interesele materiale divergente ale partilor.

Intre 16 septembrie dupa-amiaza si 18 septembrie, preocuparile Pestilor pot fi de ordin religios, artistic, social, cultural. Mintea lor se afla intr-o predispozitie vadita spre cufundarea in oceanul valorilor culturale, artistice si spirituale. Din 18 septembrie, Saturn va intra in casa a X-a, a ridicarii in rang social si le va patrona nasterea sau renasterea personala si profesionala pentru trei ani de acum in acolo.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...