Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 12-18 Octombrie 2019


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 12-18 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 12 și 14 octombrie spre seară, evenimente în plan financiar care declanșează blocaje, nereguli sau conflicte din cauza incapacității nativilor de a face față plăților curente, datoriilor, alteori, ca urmare a administrării neadecvate a banilor (risipă, cheltuieli extravagante, nerespectarea termenelor de plată sau a urgențelor).

În sfârșit, în cazuri mai rare, se poate vorbi de speculații financiare eșuate, de tranzacții neinspirate care pot alimenta situații dintre cele mai neplăcute (acuzații, blocare a conturilor, sechestre asigurătorii, revendicări pe cale juridică, reclamații, procese, somații sau apel la executorul judecătoresc pentru a pune în aplicare o hotărâre).

Între 14 octombrie, după ora 19:29, și dimineața zilei de 17 octombrie, efort de a se face înțeleși; Peștii, deși sunt în cunoștință de cauză, ba, mai mult, sunt stăpâni pe materie și dețin controlul asupra unei teme, se pot lovi, în felul lor de a vorbi și acționa, mai ales în spațiile publice, de bariere (morale), de cenzuri (sufletești), de criterii (materiale, religioase, culturale, ideologice) care îi fac să intre în contradicție cu adevărul cauzei înseși, de unde și nevoia de a medita asupra celei mai înțelepte abordări sau rezolvări, pentru că, pe fond, ei nu doresc să facă rău nimănui și nici nu doresc să comită un abuz, fie el și prin concesie sau iertare; o chestiune de conștiință dificilă va trebui rezolvată.

Între 17 octombrie, după ora 5:30, și 18 octombrie, efort de a face față solicitărilor pe care le pun, în mod normal, gospodăria, casa, familia, părinții sau administrarea bunurilor. Nota generală a săptămânii va fi dată de mecanismul mental, dublat de un psihic răvășit de amintiri, de percepții subiective, de trăiri disproporționate față de un motiv care îi împinge spre decizii radicale, dar păguboase pentru ei.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...