Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 12-18 Noiembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 12-18 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 12-18 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 12 si 13 noiembrie dimineata, radicalizari ale situatiei banesti care il vor obliga pe nativ sa abordeze in mod diferit decat pana acum, o chestiune ce impune plati. In principal, vor renunta “din mers” la un proiect sau la un stil de viata si vor adopta, tot din mers”, alta strategie.

Elementul care ii va obliga sa adopte aceasta atitudine vor fi constrangerile sau limitarile materiale de moment. Etapa se va risipi peste cateva zile, pe termen scurt, si peste 3-5 luni, pe termen lung. Pe 12 noiembrie, Mercur va intra in sectorul functiei, al demnitatii sau al imaginii publice si va deschide unora usile notorietatii iar altora usile debutului (in societate, in profesie).

Pentru unele persoane, acest context se poate valorifica in conditiile unei plecari din tara, al unei calatorii. Tot pe 12 noiembrie, Venus va intra in casa prietenilor, unde ar putea stabiliza o relatie recenta, ori ar putea facilita dialogul, intelegerea sau apropierea umana, fara alte beneficii, pentru moment.

Atentie, pe 12 noiembrie, la ideile proaste sau la initiativele periculoase care le pot trece prin cap unor Pesti si pe care acestia le-ar putea pune in practica, fara sa se gandeasca la consecinte. Intre 13 noiembrie (dupa ora 04:24′) si 15 noiembrie (pana la ora 03:23′), este bine sa se renunte la deplasari, la practicarea sporturilor legate de apa (inot, canotaj, scufundari, etc.), chiar daca este vorba de antrenamentele curente si la deplasarile cu ambarcatiuni: risc major de accidente.

Perioada dificila, asociata cu potentiale ghinioane pentru toti cei care vor sustine examene, indiferent de nivelul si seriozitatea pregatirii lor. Pe 15,16 si 17 noiembrie (pana la ora 02:57′), preocupari domestice zadarnicite de urgentele si amploarea unor raspunderi profesionale. In restul zilei de 17 si, apoi, pe 18 noiembrie, prilej de a fi tristi si pesimisti, cu sau fara un motiv anume.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...