Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 11-17 noiembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 11-17 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 11 noiembrie, munca multa, efort de afirmare prin intermediul sarcinilor de serviciu care ii pot atrage nativului laude si apreciere.

Intre 11 noiembrie, dupa ora 18:41′, si inceputul zilei de 14 noiembrie, Pestii vor fi preocupati de chestiunile de detaliu care alcatuiesc baza unei viitoare colaborari sau integrari intr-un colectiv ce lucreaza la un proiect comun, indiferent de natura platii sau a recompensei materiale sau morale. Ar fi bine sa nu se entuziasmeze in fata aparentelor si sa nu se lase cuceriti de cuvintele frumoase care construiesc o perspectiva “roz”. Concesiile si firea lor intelegatoare ii pot face sa treaca cu vederea aspecte care, mai tarziu, cand se vor transforma in piedici serioase in calea activitatii lor, se va dovedi ca nu au fost simple “detalii”.

Intre 14 noiembrie, dupa ora 01:26′, si dimineata zilei de 18 noiembrie, intamplari ciudate care graviteaza in jurul unor sume de bani in posesia carora nativul trebuie sa intre si care se loveste de tot felul de impedimente. Pestii mai pot primi bani ca forma de recompensare a activitatilor ocazionale, de reprezentare sau onorifice (premii, stipendii, indemnizatii, onorarii).

Intre 16 noiembrie, dupa ora 10:29′, si 17 noiembrie, casa reprezentarilor superioare despre lume si viata va avea multa “apa la moara”, permitandu-le acestor nativi sa se reechilibreze energetic, trupeste si sufleteste. Totusi, etapa este cam incarcata chiar si pentru ei, mai ales ca se indreapta, spre faza Lunii Noi in Scorpion, din 18 noiembrie, ceea ce ii solicita din plin, ba, chiar, ii si supune unor teste care ii vor gasi, pe unii, maturi si pregatiti, iar pe altii prea “cruzi” si lipsiti de experienta de viata necesara pentru a intelege ce li se intampla si ce decizii trebuie sa ia. Totusi, cei mai multi vor visa frumos, vor fi sensibili, telepati, intuitivi si sensibili, vadind exceptionale capacitati de exprimare in plan artistic, cultural, creativ si interpretativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...