Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, preocupari legate de un proiect, un contract, o asociere, un posibil parteneriat. Deocamdata, etapa se consuma in mintea nativilor care analizeaza o situatie sau o oferta, pe toate partile, se documenteaza, se intereseaza la specialisti in domeniu, pentru a lua cea mai justificata decizie mai ales ca exista si un context special care ii grabeste si ii determina pe nativi sa actioneze: Luna Plina in Pesti din ziua de 13 martie, cand se va produce si alt eveniment astrologic: intrarea planetei Mercur in casa a II-a a banilor castigati din munca si efort profesional, astfel incat, prioritare sau decisive vor fi nevoile banesti ce pot fi rezolvate in urma prezumptivelor asocieri si participari la activitati comune.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, problema banilor, despre care tocmai vorbeam, va deveni un factor esential in ansamblul preocuparilor Pestilor; care vor cunoaste o culme a enervarii dar si a mobilizarii tuturor resurselor, in vederea gasirii unei oportunitati salvator. Dar, cei doi Benefici aflati pe axa castigurilor, in opozitie, sunt retrograzi; ramane asadar avantajul unor discutii de principiu, a unor informatii utile ce vor putea fi valorificate peste niste saptamani de-acum incolo.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, sensibilitatea nativilor se va accentua si-i va face mai emotivi, mai impresionabili, mai deschisi pentru trairi lirice, artistice sau spirituale (religioase).

In acest rastimp, Pestii pot avea intuitii speciale, imaginatia lor bogata le poate veni in ajutor in plan personal sau profesional (este cazul serii si al noptii de 17 spre 18 martie). Nota generala a saptamanii o vor da planetele in tranzit prin zodia Pestilor, care vor naste sperante si vor croi planuri. Relatia buna a Soarelui cu planeta Kiron le poate grabi, unora, vindecarea trupeasca, altora vindecarea sufleteasca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...