Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, unii nativi nu vor fi in apele lor. Nu vor fi bolnavi dar nici nu vor putea spune, cu precizie, “ce ii doare”. Starea lor va fi una de neliniste, de nemultumire, de trac in fata viitorului, de revolta in fata prezentului, de dorinta de a-si depasi limitele personale, de a infrânge blocaje interioare. Luna Plina si eclipsa de Luna vor opera asupra celor doua case ale sanatatii. Cei care au instalata o afectiune cardiovasculara si sunt sub tratament vor avea impresia ca medicamentele pe care le iau nu-si mai fac efectul, pentru ca, tulburarea lor, de cele mai multe ori, va fi de natura psihica. Nu inima, in sensul medical al cordului, va fi cea vizata ci sufletul dar aceasta tulburare interioara profunda poate genera si tulburari somatice, mai ales la nivelul sistemului nervos, de unde si riscul unor tulburari neurologice. Posibile surprize legate de activitatea curenta, de felul in care ar putea sa-si desfasoare munca. Unii pot avea solutii extrem de interesante cu privire la plasamentul lor profesional sau la valorificarea unui talent, ceea ce ar presupune si o (ras)plata a efortului lor, deloc de neglijat.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, abordare pragmatica a unei ipostaze parteneriale care va reprezenta insa un punct de plecare pentru un proiect important.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in casa a X-a a carierei, a valorificarii superioare a meseriei, ceea ce impune nevoia continua de prudenta, de analiza atenta a deciziilor profesionale si de inhibare a reactiilor subiective, impulsive, emotionale care pot compromite acest sector.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, cele doua case ale banilor provenind din surse diferite (din salarizare si din avantaje primite/oferite) sunt active din punct de vedere astrologic, influentele bune intretaindu-se cu cele precare.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie ambalari si enervari din motive de crez si convingere interioara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...