Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nu e rau felul in care functioneaza distributia astrala pentru perioada 11-17 aprilie, in ceea ce-i priveste pe cei nascuti in zodia Pestilor.

Mai intai pentru ca, intre 15 si 16 aprilie, vor avea din partea Lunii un ajutor important, care le va oferi posibilitatea sa se detaseze de forfota cotidiana, sa se relaxeze, sa se odihneasca, sa evadeze. Pe 17 si 18 aprilie ii preocupa banii. Poate ca, o ideea salvatoare le va trece prin minte, poate vor primi o invitatie, o oferta ori o solutie, in vederea completarii veniturilor.

Ar trebui sa fie vorba de o activitate remunerata, nu de un chilipir, o vanzare sau un mic ajutor. Incepand cu 15 aprilie, Mercur le da multa stabilitate in gandire, realism, obiectivitate, logica si judecata dreapta, capacitate de a invata, de a asimila sau de face fata corect, unor teste si verificari ale cunostintelor teoretice sau practice. Unele mici calatorii se pot produce in perioada urmatoarelor sapte zile pe care le analizam.

Planeta Venus va intra pe 11 aprilie in casa a IV-a si asta le va face pe femei niste fiinte dedicate casei, gospodariei, locuintei, mai ales in ipostaza amenajarii, infrumusetarii, schimbarii de decor. Pe o alta directie de viata, aceiasi planeta poate alunga supararile produse in familie, apropiindu-i pe cei dragi si restabilind nu doar dialogul intrerupt ci si armonia si solidaritatea de familie, atat de necesara intre rude.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...