Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), Pestii vor lua aminte la tot ceea ce priveste cariera lor: numele, statutul, efortul de mentinere in forma, sacrificiile necesare, rezultatele scontate, conditiile de munca si, nu in ultimul rand, veniturile ce rezulta de aici.

Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, cu greu vor putea fi convinsi sa onoreze invitatii, vizite, plimbari, participari la aniversari si sindrofii ori macar la dialogurile necesare pentru a continua un parteneriat sau o colaborare. Vor fi zgarciti la vorba, sobri, seriosi, “patrunsi de adevar”, cum spune poetul. Oricum, au la ce sa se gandeasca, mintea lor nu someaza si, poate de aceea, resping, veselia superficiala a intalnirilor amicale.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), se vor lasa dusi de valurile contradictiilor interioare; vor fi atrasi de premizele insolite, de proiectele stranii si se vor infuria pe ei insisi, ori de cate ori nu vor avea forta de a materializa ceva din aceste porniri interioare care rup barierele obisnuitului. E vremea visarii cu ochii deschisi, ca un fel de pregatire sau ca un antrenament pentru ce va urma intre 15 si 16 septembrie, cand cerurile se vor deschide anume pentru ei. Atunci va fi Luna Plina in Pesti, va fi momentul lor de prea plin astral din 2016, va fi un apogeu existential.

Va fi si o eclipsa de Luna, tot in zodia lor, pe care o vor trai cu mai multa sau mai putina tarie interioara sau rezistenta organica, in functie de varsta, constitutie si stare de sanatate. In tot acest rastimp, ei vor face bine; relatiile lor vor face prost. In jurul lor, totul se va schimba, se va transforma si, dupa ce spectacolul se va sfarsi, adica dupa 16 septembrie, Pestii vor constata ca unele relatii, preocupari sau motive de actiune si-au schimbat reperele si ca viata lor trebuie sa intre in revizie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...