Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nodul Nord al Lunii (Sensul Vietii) va incepe sa fie conditionat, din 10 octombrie, de felul in care nativii vor sti sa-si gestioneze relatiile parteneriale, incepand cu cele conjugale si terminand cu cele de afaceri sau contractuale.

Nodul Sud al Lunii va intra, in aceiasi zi, in casa I, a personalitatii si constitutiei lor fizice, unde va declansa o serie de transformari necesare pentru adaptarea la noile etape de viata. Intre 10 si 11 octombrie, nativii au parte de intalniri si discutii in care li se fac oferte de munca, de colaborare, de participare la o serie de activitati care presupun un contract cu valoare juridica sau doar un gentleman agreement, cu valoare morala.

Totusi! Pe acest sector, cei care nu au rabdarea sa verifice si sa analizeze o propunere, vor constata ca s-au inselat sau ca au fost pacaliti. Tot pe aceasta relatie, perioada 16/17 octombrie nu este indicata discutarii unui contract. Detaliile enerveaza, obiectiile sau conditiile personale, oricat de rezonabile ar fi, sunt prost primite si respinse cu vehementa, astfel incat, exista riscul ca ele sa nu mai poata fi readuse in discutie, ulterior.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie, unii se enerveaza, altii se zbuciuma de grija banilor. Cineva se va dovedi a fi fost incorect, fara a se mai putea schimba ceva (sau recupera). Alteori, Pestii intuiesc, in spatele cuvintelor si promisiunilor, intentiile necinstite si, atunci, ei pot pune punct oricarei discutii pe marginea unei tranzactii.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, se concentreaza pe propriile ganduri, interese, trairi sau nevoi spirituale. Din 16 octombrie dupa-amiaza nativii vor fi prinsi in valtoarea vietii publice si atributiilor profesionale, intrand in conflict cu sotul (sau sotia) care se simte abandonat sau uitand de obligatiile fata de propria lor persoana (se epuizeaza, fac excese, uita sa-si ia medicamentele, neglijeaza un tratament sau o terapie in curs).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...