Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, impulsurile puternice ii fac pe unii Pesti sa-si construiasca cu mare entuziasm un drum al succesului, al debutului, al afirmarii, al notorietatii, in functie de varsta si vocatie. Posibila victorie personala intr-o confruntare profesionala ale carei granite sunt depasite de miza, importanta publica sau impactul social.

Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. In felul acesta, casa a IX-a va fi incercata de indoielile si fisurile care se vor crea intr-un sistem al reprezentarilor superioare despre lume si viata, al convingerilor religioase, al modelelor culturale, al reperelor spirituale. Pestii vor dori sa stie, cu orice pret, adica chiar cu pretul dezamagirii, adevarul, esenta lucrurilor despre ei, in primul rand, si, apoi, despre univers; fiecare, dupa puterile lui.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si 13 martie, la miezul noptii, dezinteres si indiferenta fata de prieteni si preocuparile acelora. Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, tremur interior provocat de o stare acuta de constiinta care le atrage atentia ca traiesc vremuri importante.

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, moment de gratie nascut din influenta Lunii care va traversa semnul Pestilor, sporindu-le farmecul si calitatile intuitive ori expresivitatea in orice fapt de viata si care le pregateste, imediat dupa miezul noptii de 16 spre 17 martie, experienta Lunii Noi in Pesti care le va permite sa deschida un circuit nou de preocupari si premize pentru urmatorul an. Teoretic, patronajul astral al banilor obtinuti din munca proprie, este profitabil; fara a fi vorba de mari castiguri, sunt de apreciat si micile rezolvari financiare pentru care vor trebui sa “alerge”, insa, putin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...