Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, cariera, cu toate implicatiile ei minore sau majore, va fi in centrul atentiei Pestilor care vor fi motivati sa munceasca, sa faca efort pentru a duce la bun sfarsit un proiect sau pentru a nu-i dezamagi pe cei care i-au numit intr-o functie care le-a creat raspunderi majore. Cei tineri vor fi nerabdatori sa se afirme si, pentru ei, piedicile vor fi sau li se vor parea lor greu de depasit. Din pacate, nu intotdeauna familia ii va sustine sau, chiar daca relatiile nativului cu rudele sunt oneste si corecte, aceia au necazuri a caror rezolvare va cadea in sarcina Pestilor. Partea si mai putin buna este ca prioritatile profesionale vor fi concurate de urgentele familiale.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie,observarea naturii umane ii va face pe Pesti sa se distanteze de unele persoane apropiate lor, pana nu demult. Nu le vor reprosa nimic dar vor pune o tacere lunga si semnificativa intre ei si cei care i-au dezamagit.

Pe 10 iunie dupa-amiaza, Jupiter, al doilea Guvernator al Pestilor, alaturi de Neptun, va reveni la mersul direct si, de acolo, va permite o relaxare baneasca sau revenirea la normalitate cu privire la plati si intrarea in posesie a unor bunuri si drepturi ce li se cuvin pe care nu si le-au putut adjudeca, pana acum. Acest context astral va functiona pana la toamna. Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, efort de a gasi solutiile potrivite sau de a identifica modalitatile de rezolvare a situatiilor limita care au aparut in viata lor.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, Luna in Pesti, le va da acestor nativi posibilitatea sa se scalde in apele fecunde ale sensibilitatii creatoare, al spiritualitatii, ale emotiilor impartasite in doi, ale placerilor trupului si spiritului ori, in cazul femeilor, sa conceapa sau sa aduca pe lume un copil.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...