Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Fireste ca cel mai important eveniment al saptamanii viitoare este, pentru Pesti, cel provocat de intrarea planetei Marte in semnul lor zodiacal natal. Si tot firesc este ca, Marte care “nu se simte bine” in Pesti, complicand viata multor nativi din diferite alte zodii, sa aiba un rol interesant si fecund pentru acestia din urma.

Beneficiul Pestilor de pe urma tranzitului martial, prin semnul lor de apa, este unul ambiguu, poate functiona ambivalent (adica sa provoace si bine si rau), dar, cu siguranta, le va insufla energia tipica acestei combinatii, atat de necesara nativilor. Marte va intensifica procesele mentale si sufletesti, dand vietii lor psihice o intensitate si o mobilitate speciala.

Este momentul cand se mobilizeaza (si incep sa faca toate gesturile necesare, pregatitoare pentru o schimbare in viata lor. Marte va trimite raze dificile spre casa a VII-a si a X-a patronand si justificand intarzierile, blocajele, abandonul unor proiecte, evolutia lenta, marcata de opozitii in aproape orice initiativa personala.

Sefii vor fi contestati. Si, pentru ca unii se ridica impotriva lor, atunci schimba si ei strategia, intrand in ringul vietii pregatiti ca la box: gata sa incaseze dar hotarati sa loveasca si ei. E abia inceputul. Acum doar se antreneaza “la sac”.

Intre dupa-amiaza zilei de 14 si dimineata zilei de 15 ianuarie se instaleaza un flux astral ce-i gaseste apti sa primeasca sugestiile subtile ale unor configuratii astrale care nu lucreaza vizibil. De aceea unii, mai putin pregatiti si evoluati, pot rata acest moment initiatic. Fluctuatii in functionarea aparatului cardio-vascular.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...