Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), solutii banesti care rezolva pentru moment o incurcatura financiara. Nota generala este de improvizatie, de combinatie ingenioasa. Totusi, in datele astrale ale momentului exista si nesansa de a primi instiintari legate de o suma ce trebuie platita, care-i va pune pe foc.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), capacitate de a vorbi cu masura si temei. Posibilitate de a face scurte deplasari, din categoria celor numite “in aer liber”. Comunicarea cu strainatatea ramane deficitara sau blocata ori intrerupta din varii motive.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), gandurile Pestilor zboara la cariera, la un (mai) bun plasament profesional, la un proiect care sa le permita o afirmare concludenta in plan public. O serie de aspecte ale momentului par sa le deschida usile potrivite.

Faza Lunii Noi din 14 decembrie va avea menirea de a scoate in evidenta drumul pe care trebuie sa apuce acesti nativi in dorinta lor de progres sau de succes. Totusi, oricat de bine pregatiti sufleteste ar fi ei, ca sa infrunte dificultatile inceputului, acesta se va realiza, dupa o serie de meandre existentiale, in perioada uneia dintre cele doua reeditari ale actualului context astral care se vor produce pana la sfarsitul verii anului 2017.

Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, viata lor sentimentala va fi amestecata, incarcata de subiectivism si hipersensibilitate. Cu toate acestea, intuitia lor va fi la cote mari, Pestii vazand si intelegand partea nerostita sau nedezvaluita a realitatii, societatii sau relatiilor in mijlocul carora traiesc.

In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), vor incepe sa se resimta influxurile unui tranzit foarte activ, in planul sanatatii, care va solicita, inima, arterele, venele, sistemul nervos, activitatea cerebrala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...