Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, vorba poetului:”zboara vesti contradictorii//se-ntretaie stirile ce e? ce e?”, spre Pesti vor veni tot felul de zvonuri, cele mai multe dinspre mediul familiar sau despre o ruda care face…careia i se-ntampla…etc. Aceasta zvonistica va avea darul sa-i enerveze pe nativii care, sensibili si participativi cum sunt din fire, vor simti nevoia sa dea o mana de ajutor, sa asculte, sa suspine alaturi de ruda impricinata. Fireste, in afara faptului ca vor dovedi, a cata oara?! ca stiu ce inseamna empatia si spiritul de sacrificiu, mare rezolvare nu vor reusi sa produca. Ba mai mult, o buna parte din informatiile care vor fi ajuns pana la ei, se vor dovedi eronate si exagerate.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, instinctul si dragostea materna vor fi la cote maxime. Va fi vremea exceselor pe care le vor face mame ce vor atinge statutul, nu neaparat de ravnit, de “hiper-mama”. Tendinte sufocante ale femeilor nascute in acest semn zodiacal in relatiile sentimentale, unde barbatul e indrumat, supravegheat si controlat ca un bebelus.

Din 3 aprilie, Venus va reveni, in mersul ei aparent retrograd in zodia Pestilor, unde va sta aproximativ patru saptamani, postura de unde va actiona in beneficiul nativilor, protejandu-i si dandu-le sansa sa depaseasca mizeriile vietii curente, deasupra carora unii se pot ridica prin inspiratie, creativitate, spirit religios, credinta practicata cu evlavie.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, motive de mandrie la locul de munca. Pestii se pot remarca sau se pot impune ca profesionisti in domeniul in care activeaza.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), incercare firava de a pune lucrurile la punct intr-un domeniu partenerial sau contractual dar, abia peste doua-trei saptamani, se va contura o solutie stabila, reala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...