Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 09 – 15 Mai 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 09 – 15 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru Pesti se anunta o zi de 9 mai cand fie vor avea prilejul sa mediteze pe tema caracterului unor cunoscuti care i-au dezamagit si de care trebuie sa se detaseze.

O fac fara prea mult regret, considerand ca aceasta decizie este un lucru sanatos din punct de vedere moral si corect fata de propria lor constiinta. Intre 10 si 12 mai dimineata, Pestii se vor zbuciuma intr-un fel, specific lor, ceea ce a si condus, candva la metafora “se zbate ca pestele pe uscat”.

Asa vor face si ei chinuindu-se cu remuscarile, luptandu-se cu amintirile, cufundandu-se in amaraciune, fugind cu gandul de la un fapt de viata la altul, nereusind sa se linisteasca sau sa gaseasca vreo rezolvare convenabila segmentelor lor de viata personala sau publica. Unii se vor cufunda in muzica, in poezie, in lecturi, in vizionarea unor spectacole tocmai din dorinta de a se echilibra sau de a fugi de spectrul unei realitati interioare dezamagitoare. Din dupa-amiaza zilei de 14 mai pana pe 16 mai dimineata, chestiunea banilor s-ar putea sa fie una staruitoare sau acaparatoare.

Probabil ca trebuie sa actioneze, sa ia o decizie sau sa-si faca planuri provocate de unele informatii ingrijoratoare. Din 12 mai Marte va intra in casa a IV-a si, de acolo, el poate ridica cota de alarma a relatiilor de familie, care pot deveni brusc conflictuale si aparent fara solutie (cum s-ar putea sa fie cazul, chiar pe 15 martie). Alteori, poate rascoli relatiile nativilor cu alte persoane de o directie locativa, contractuala.

Marte va incepe sa sustina toate discutiile si initiativele legate de statutul unei case, al unei locatii , al legalitatii sau fructificarii ei financiare, pe baze contractuale.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: