Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), chestiunile legate de contracte, discutiile cu privire la o eventuala colaborare sau integrare intr-un colectiv care lucreaza la un proiect, demersurile organizatorice nu sunt favorizate de astre. Contextul ridica multe probleme juridice, de legislatie, de justificare personala sau de motivare oficiala, incat, cel mai bine ar fi ca toate aceste intalniri si abordari sa fie (re)programate peste trei-patru saptamani.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, se contureaza mai multe motive pentru care una sau mai multe aspecte financiare, cu pondere diferita in economia fiecarui nativ, sa nu se poata rezolva. Pe de o parte, ele se conditioneaza reciproc, pe de alta parte dinspre semnele Cardinale vin bariere, limitari, blocaje, amanari.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), teoretic, se inmultesc aspectele ce leaga cele trei zodii de Apa, ceea ce, in manual, se cheama “context armonic. Este destula “apa” in acest rastimp si nu cred ca vocatia Pestilor este sa se inece ci sa iasa la suprafata. Dar, evenimentele astrale ce se consuma pe casa a IX-a indica numeroase probleme de crez, de convingere, de ideal, de credinta religioasa, de perspectiva morala sau culturala care par fi intrat in criza ori sa treaca printr-un proces de prefacere, din care unele detalii dispar iar altele devin esentiale, puternice pentru etapa actuala a universului interior al acestor nativi.

De aceea, nativii ar face bine sa nu se lase dusi nici de valul dezamagiri, nici al tristetii, nici al lipsei de orizont. Ramaneti ancorati la mal, pe pamant ferm. Mercur si Venus intra, in aceasta perioada, in casa sanatatii si aduc un strop de alean celor care au inima suprasolicita de munca, de necazuri sau de afectiuni.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie unii pot avea succes, altii pot face unul sau mai multi pasi pe directia consolidarii statutului personal. Sunt avantajati nativii maturi sau aflati acum in preajma varstei de 56-58 de ani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...