Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Relatiile personale, prieteniile de suprafata sau cele de lunga durata, apropierile umane bazate pe gusturi, placeri sau interese comune sunt cele care vor intra in conflict cu toate principiile de viata si constiinta ale unui nativ din Pesti.

Faza de Lunii Noi in Capricorn are rostul de a pune in criza totul. Nici Pestii, nu sunt, la ora actuala, incantati de tot ce le ofera cercul lor de prieteni iar aceia, la randul lor, striviti parca de puterea astrala a momentului, nu vor pierde nici o ocazie sa-si dezvaluie toate slabiciunile si defectele, in fata Pestilor.

Pe acest fundal ravasit, va fi imposibil sa se poata mentine, active si nealterate de judecati de valoare, care impun si o atitudine in concordanta, toate relatiile mai vechi sau mai noi, pentru ca, in acest caz, nu vechimea, ci calitatea si onestitatea relatiei va conta. Bizar, poate, dar explicabil prin stilul si conduita lor, Pestii nu vor purta discutii si explicatii cu aceia. Intre 11 si 12 ianuarie, depinde de varsta si implicare profesionala, unii Pesti vor face planuri indraznete, vor elabora strategii, vor “visa”, se vor lasa purtati de imaginatie si inspiratie, utile lor intr-un sector de viata trait intens, in prezent.

Pe 13 si 14 ianuarie, nativii pot purta discutii privitoare la un parteneriat sau la implicarea lor intr-o activitate pentru urmatorul an. Nu va fi singura intrevedere ci doar o etapa preliminara stabilirii unor premize acceptabile de ambele parti.

Pestii nu trebuie sa cedeze ci sa tina cont de motivatiile lor majore, care sunt excelent sustinute de Marte, in tranzit prin casa aspiratiilor inalte si a preocuparilor superioare, pana la inceputul lunii august. Pe 15 ianuarie, unii isi vor “lua inima in dinti” si vor aborda chestiuni antipatice lor, pentru ca le modifica starea de spirit, legate de bani, in indiferent ce context.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...