Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 09-15 Aprilie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 09-15 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 aprilie si prima parte a zilei de 10 aprilie, Pestii, de felul lor sinceri, directi si spontani, vor da dovada de multa prudenta. Vor fi rezervati, atenti la tot ce se intampla sau se vorbeste in jurul lor si nu vor reactiona imediat ci, dupa o atenta analiza. Capacitatea de a invata si stoca informatiile, in acest rastimp, este redutabila.

Posibile schimburi de impresii si informatii prin intermediul unei corespondente utile lor intr-un demers personal. Din a doua jumatate a zilei de 10 aprilie pana pe 12 aprilie dimineata, nu vor fi deschisi la dialoguri si explicatii cu cei din familie. Nu au chef de vorbe inutile si flecareli fiind captivati de tot ceea ce inseamna plasament social, realizare profesionala, sarcini de serviciu, datorie, progres, afirmare de sine. Si, cum toate acestea nu se obtin repede si usor, au toate motivele ca, in afara concentrarii lor pe un subiect existential, personal, fierbinte, sa fie exasperati de solicitarile minore ale celor din jur.

Nu este o perioada nici buna, nici fructuoasa, pentru discutii nici in principiu, nici la obiect, ori de cate ori va fi vorba de un contract, o asociere, premizele unui parteneriat. Aspect delicat pentru cei care sunt implicatii in acte de justitie. Uneori, se pot produce confuzii, erori materiale, alteori se poate sari calul in dorinta de a ajunge la adevar sau in speranta ca isi vor face dreptate.

Din a doua parte a zilei de 12 aprilie pana pe 14 aprilie dimineata, atitudinea lor va fi concesiva; ei vor dovedi ca sunt niste parinti buni, iubitori si atenti.

Din 14 aprilie dimineata si pana la sfarsitul zilei de 15 aprilie, se va pune problema unei chestiuni de onoare, demnitate, de orgoliu sau poate chiar de vanitate in regimul muncii. Etapa le-ar putea aduce un spor de imagine, o lauda, o avansare, o postura demna si onoranta ori functii aproape nesperate: elementul surpriza pentru ei si pentru cei din jur.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...