Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), acesti nativi vor dezvolta o adevarata strategie de indepartare de cunoscutii care-i deranjeaza, ii enerveaza sau cu care nu mai au idei si opinii apropiate, de care se despart prin mize sociale si materiale diferite ori al caror mod de a-si pune in aplicare interesele personale nu-l aproba. La randul lor, ceilalti ii vor considera antipatici, ostili si dificili.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), Pestii se vor confrunta cu o adevarata efervescenta a solutiilor in planul vietii personale, al consolidarii veniturilor, al recuperarii unui loc in ierarhia sociala. Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), teoretic, Pestii ar trebui sa se simta in largul lor pentru ca se vor scalda in apele semnului lor zodiacal, supravegheat de Guvernatorul lor Neptun, de Kiron, profesorul si vindecatorul lor, si de Luna, prietena lor, care le va polei sufletul cu argintul visurilor si sperantelor. Unora, mai incercati de viata, care au gustat din vinul iluziei si al dezamagirii, le va fi de-a dreptul teama sa mearga cu gandul prea departe (Nodul Sud al Lunii, retrograd, in Pesti!). Dar, cand, din strafundurile memoriei, va iesi la suprafata o secventa amara de viata, o vor lua de la capat si-si vor face iar, promisiuni de refacere personala. In acest caz, durerile inabusite din trecut vor functiona ca un motor in stare sa-i propulseze spre o alta dimensiune existentiala.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, mize banesti, asociate sau provocate de o schimbare, de un eveniment care le va permite sa repare “din mers” o chestiune financiara. Raman active, intreaga saptamana, pentru nativii maturi, toate problemele legate de stabilitate profesionala, de faurire a unei cariere, de consolidare a renumelui prin actiuni oneste, serioase si trainice.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...