Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In manualele de astrologie, comentariul unor astfel de tranzite ar fi uns cu lapte si miere.

Dar realitatea nu evolueaza pe principii clasice. Astfel ca acest volum urias de influxuri produse pe cele trei semne de apa pot aduce si situatii complicate, amestecate, umbrite sau greu de descifrat in mesajul lor.

Daca, din punct de vedere astrologic, putem sa descifram nenumaratele ipostaze ale unui astfel de tranzit, in viata reala, cea de fiecare zi, traita in galop, fara ragazul meditatiei, impresiile se succed ca peisajele vazute din tren, fara posibilitatea de a fi percepute in detaliu, individual. Ei bine, tocmai acest amestec ridica nelinistea interioara la cote mari.

Unii se simt “inghesuiti” de evenimente, altii coplesiti de bogatia sensurilor pe care ar trebui sa le descifreze sau zapaciti de varietatea solutiilor sugerate. Inclin sa cred ca, in dorinta de a se proteja, cei mai multi vor opta sa fie in aceste zile doar spectatori. Persista tendinta de a se departa de o serie de persoane care le complica existenta si de a se instraina de o serie de actiuni, proiecte, initiative care alta data ii incantau. Nu cad in blazare. Pur si simplu, fac curatenie in viata lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...