Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 8 august, unii Pesti simt nevoia sa aiba o discuţie serioasa, temeinica cu cineva bine informat pentru a lamuri o chestiune ce-i preocupa opri pentru a sti ce decizii sa ia. Pe 9 si 10 august incearca sa (re)stabileasca niste legaturi de familie bruiate sau abandonate in uitare. Pe 11 si 12 august s-ar distra si ei ca omul dar ceva nu le da pace.

Fie gandurile ii coplesesc, fie o stare organica antipatica ii face sa refuze invitatii sau chiar “obligatiile placute”. O stare de tremur interior, ca si cum se asteapta sa se intample ceva neplacut, ii apasa sufleteste. Intre 8 si 11 august nu este exclus sa se confrunte cu stari proaste organice pe un fond neuro-vegetativ sau psihic rascolit de oboseala, stres, munca care se va traduce printr-un comportament aparte de tipul “a intra la idei” sau “a cadea pe ganduri”.

De altfel, pe casa a VI-a a sanatatii, opereaza un prea-plin astral, acolo acumulandu-se toate vibratiile planetelor care tranziteaza in prezent zodia Leului si unde, pe 14 august se va instala, faza de Luna Noua, generatoare de stari tensionate, de enervari fara motiv real, de surescitare.

Pe 11 august, Jupiter, care i-a protejat pe segmentul sanatate un an intreg, va intra in casa a VII-a a relatiilor parteneriale si, de acolo, pana in septembrie 2016, va constitui un element important pentru evolutia lor sociala, profesionala sau personala in tot ceea ce priveste o intelegere, un contract, o alianta.

Primele efecte ale acestei noi posturi astrale se vor putea face simtite intre 11 august si 13 noiembrie 2015. Intre 8 – 27 august, Marele Benefic, care este si cel de al doilea Guvernator al celor ce s-au nascut in zodia Pestilor, dimpreuna cu Mercur, aflat si el in casa a VII-a, ii va ajuta pe nativi sa adopte o atitudine pragmatica, in interesul lor material.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...