Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In mod normal, in ziua de 7 noiembrie, Pestii ar trebui sa participe la o discutie cu caracter semi-oficial, pe chestiuni de organizare, de planificare sau sa se prezinte la un interviu ori la o discutie ce abordeaza chestiuni de principiu.

Subiectul este interesant si/sau important pentru nativi si, daca discutia este bine condusa, iar argumentele inteligent sustinute, atunci se poate vorbi atat de succes cat si de inceputul unei activitati ce se poate dezvolta. In varianta modesta ar aduce un beneficiu acum, sau mai tarziu. Intre 8 si 9 noiembrie, planeta Venus, care aduce mici castiguri, intra in casa banilor, pe relatia cu o persoana sau cu o institutie si deschide seif-ul unei oportunitati de castig, mai ales prin munca. Atentie! Nu e vorba insa de gasirea unui serviciu sau de salarizare.

Intre 10 si 12 noiembrie, gandurile Pestilor se incurca. Se amesteca, de-a valma, idei, stari de spirit, senzatii, presimtiri, ingrijorari, concluzii – mai bune sau mai rele – care il tulbura pe nativ, il obosesc si, mai ales, ii abat atentia de la chestiunile importante. O zi de loc buna – 11 noiembrie, cand are loc faza de Luna Noua, care nu-i sustine astral pe nativi. Unii poate for simti ca au aripi si cugetul lor se detaseaza de contingent dar, in afara unui vagabondaj spiritual, nu se pune problema nici unui beneficiu concret de pe urma acestui tranzit.

La sfarsitul zilei de 12 noiembrie, Marte va intra in Balanta, in casa a VIII-a a solutii financiare avantajoase, dand acestor rezolvari fie o motivatie serioasa, fie dinamismul, activismul si eficienta necesare materializarii lor. Pe 13 noiembrie, nativii – mai ales cei maturi – pot starni simpatie, incredere in sectorul in care activeaza sau se pot impune intr-un joc al puterii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...