Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pestii sunt pe val. Cum ar putea fi altfel? Traiesc din plin beneficiile tranzitului Soarelui prin semnul lor zodiacal, se incarca cu energie, se invioreaza, renasc.

Traiesc senzatii noi, adulmeca provocarile care-i inconjoara, reactioneaza mai repede si mai bine la evenimente exterioare, sunt mai in priza fata de realitate, mai prompti in decizii, mai putin somnolenti si mult, mult mai motivati. Din 13 martie, il vor avea in sectorul natal pe Mercur, o planeta care le sporeste inteligenta, intuitia, capacitatea intuita, forta de exprimare mai ales in ipostaza artistica, ingeniozitatea, sensibilitatea si maiestria artistica (mai ales daca e cazul in exercitarea profesiei).

Planetele din Berbec ii indeamna sa munceasca, sa gaseasca solutii, ba chiar le trece pe la nas aroma binefacatoare a banilor castigati din munca. In unele cazuri, unii Pesti pot primi, dupa 13 martie, bani din cote parti, retineri ce le-au fost facute, restituiri de sume blocate cu un timp in urma sau prin acordarea unor drepturi ce li se cuveneau si care le-au fost “taiate” pentru o perioada; intr-o ultima ipostaza, ar mai putea fi vorba de bani castigati in urma unor litigii de munca cu solutii favorabile in justitie.

Nu toate stramutarile de loc de munca se pot realiza in prezent dar discutiile purtate pot fi utile sau pot pune bazele unui transfer, in viitor. Saturn, alaturi de Luna, in perioada 13-14 martie, le poate aduce succes, dinamism, calatorii, relatii cu strainatatea favorabile. In cazul celor maturi sau in pragul varstei de pensionare poate incepe o lupta pentru pastrarea unei pozitii de lider, a unei functii care le este pusa in joc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...