Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 07 – 13 Februarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 07 – 13 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pozitie benefica a celor patru planete in semnul natal al Pestilor.

Planetele personale, Venus si Marte, tranziteaza acum acest segment personal, si impreuna, in conjunctie, dau un aer romantic, usor rupt de realitate, existentei Pestilor care, parca n-ar fi semn de Apa, ci de Abur. Au, pentru moment, ce-i mai bun din zodiac: Neptun, guvernatorul lor in domiciliu, Venus in exaltare, Chiron in domiciliu si un Marte excentric, petrecaret si tandru. E vremea povestilor de dragoste, al sperantei, al sufletului imbibat in stari lirice, de-a dreptul livresti.

Este un context favorabil pentru vindecarea tuturor ranilor trupesti si sufletesti, este momentul rafinarii simturilor, al progresului spiritual, al salturilor calitative in existenta curenta, al mobilizarii interioare pentru a deschide noi drumuri de viata, al expansiunii personalitatilor in devenire, al implinirii celor deja afirmate. Estre un moment al revelatiilor cu privire la rostul propriul dar si cu privire la o serie de stari de lucruri si fapte pe care nu le-au inteles cu adevarat, la timpul lor.

Pe acest fundal, de temuta zi de 7 februarie poate sa para un fleac sau doar sa intunece, pentru o dupa-amiaza, pentru o seara. In mod normal, stricatorul acestui peisaj idilic trebuie sa fie, evident! Partenerul de viata sau vreun colaborator neinspirat. Restul zilelor (8, 9, parte din 19 februarie) vor trece cu mai mici sau mai mari griji banesti compensate de al doilea impuls astral, cel ce va avea loc intre 10 si 12 februarie, in contextul unei Luni care aduce profunzime, filozofie de viata, psihism accentuat, stari telepatice, subtilitate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...