Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 6 iunie, in timpul diminetii Pesti vor fi suparati pe Lume, in general, si pe cateva persoane din anturajul lor, in particular. Vor fi dezamagiti sau excedati de comportamentul acelora.

Apoi se vor deda unor activitati menite sa-i readuca in forma. Relaxare, detasare, lecturi, plimbari reale sau doar vagabondaj literar orei cinematografic; instabilitatea si dorinta de a lua contact cu un univers aparte ii va face sa deschida zece carti sau sa se cufunde intr-un film de exceptie.

Nimic nu-i va multumi (intre 6 si 8 iunie). Din seara zilei de 8 iunie si pana pe 10 iunie, situatia se schimba pentru ca Luna, tranzitandu-le semnul natal, este suficient de puternica pentru a-i readuce pe linia de plutire, asemeni unui delfin esuat pe mal care, dupa ce a fost salvat si readus in larg, isi regaseste bucuria si ratiunea de a trai. Daca analizam situatia obiectiv, in realitate, nu s-a intamplat mare lucru, totusi, acest tranzit lunar are efect atat in plan fizic cat si psihic, el fiind responsabil de reabilitarea lor interioara si exterioara pe fondul unor contradictii provocate de opozitia Kiron/Luna Neagra care loveste in toate relatiile parteneriale.

Tot in acest rastimp, Pestii pot avea presimtiri, intuitii de care este bine sa tina seama, chiar daca mesajul acelor ipostaze nu este in totdeauna unul agreabil, macar e un avertisment necesar. Pe 11 si 12 iunie isi vor pierde timpul si se vor enerva incercand sa faca fata platilor, facturilor, hartiilor. Planeta Venus incepe sa le tranziteze casa a VI-a de unde un spor, un succes sau o sansa in planul relatiei lor cu un loc de munca sau cu platile ce decurg dintr-o activitate salarizata.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...