Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pestii vor intra si ei in hora astrala patronata de Luna Plina. Vizate sunt imaginea, cariera, locul de munca. Desi aspectul e intens, el nu este negativ ca semnificatie astrala. Ca valorificare particulara, el se va concretiza insa in functie de harta astrala personala a fiecarui nativ din Pesti.

In ciuda zbuciumului astral, unii pot primi o functie, altii isi pot gasi un loc de munca sau, in alte cazuri, pot primi premii, distinctii, laude. Altii isi pot regasi combativitatea si verbul, dând replici acide sau punându-i la punct pe cei care i-au calcat de coada (ma rog, pe aripioara…).

In alta ordine de idei, zilele 6-7 decembrie pot aduce schimburi de cuvinte, explicatii, dispute cu parintii sau rudele apropiate. Dupa 10 decembrie, Venus va intra in casa prietenilor liberi alesi. Vor proceda la “indepartari” necesare de persoane care nu-i pretuiau, ii deranjau, le faceau mai mult rau decât bine, asta si din cauza tolerantei lor excesive.

Alteori insa, pâna pe 3 ianuarie, acest tranzit le poate aduce un sprijin discret, o mâna de ajutor concretizata mai mult ca un sport moral sau ca o indrumare necesara, venita in momentul oportun. In aceiasi suita de consideratii astrologice, intrevedem posibila, in cazul unora, o dezamagire sau descoperire dezamagitoare cu privire la un partener.

Daca e vorba de cel de afaceri, atunci trebuie actionat imediat, chiar daca, la mijloc, va fi vorba doar de o presimtire./p>

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...