Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 06-12 August 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 06-12 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 6 august (pana la ora 20), ah, partenerii de viata, de proiect, de afaceri… Inutil parca sunt, in prezent, in tranzit, in casa parteneriatului cei doi Benefici, pentru ca primesc numai lovituri subrezitoare ale demersului lor pozitiv de la planetele din Pesti si Sagetator. Se pot produce discutii inutile, interminabile si absurde de tipul lui “dar daca?!” care nu ofera vreo solutie, ci doar macina increderea reciproca a partenerilor, strica bruma de intelegere anterior stabilita, schimba parerea unui sau a altuia dintre termenii unei negocieri, tergiversand semnarea unor documente. De altfel, pe acest fond atat de nesigur, de haotic si, in final, de ostil oricarei colaborari, nu este indicat sa-si puna semnatura pe vreun act. Și procesele in derulare pot cunoaste intorsaturi de situatie atipice, nejustificate care-i vor revolta pe nativi. Pestii vor asista neputinciosi, nu o data, la felul in care li se mai naruie un proiect sau se duce de rapa o intentie buna de-a lor.

Intre seara zilei de 6 august si 9 august (pana la ora 8 dimineata), efort, de a face rost de o suma de bani, sub presiunea evenimentelor de ultim moment.

Din 9 august (dupa ora 8) pana pe 11 august, ora 21, fondul principal de idei este bombardat de realitatile cotidiene care dau peste cap un crez, o convingere sau care subrezesc principiile in virtutea carora, Pestii actionau.

Cel mai intens moment al acestei crize de constiinta 10 august. Sfat: nu luati totul in serios.

Intre 11 august, seara, si 12 august, stresul continua si angajeaza, de asta-data, in iuresul de evenimente, trairi si reactii, si casa a X-a, punandu-le unora dintre nativi, mai ales cei maturi, intre 46 – 56 de ani, problema unui justificat “incotro?” , subliniind nevoia de schimbare radicala din viata si activitatea lor, pentru care trebuie sa-si faca curaj si la care trebuie sa se inhame.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...