Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 5 si 6 septembrie nativii din Pesti se pot ocupa de casa, gospodarie, curatenie, administrarea bunurilor, exploatarea unui patrimoniu locativ sau funciar; altii isi pot pune in ordine actele necesare unor vanzari, cumparari, inchirieri etc.

Intre 7 si 9 septembrie dimineata, sensibilitatea acestor nativi atinge cote mari, Luna strabatand in aceasta perioada zodia Racului si, prin asta, dandu-le numeroase motive sa devina meditativi, emotivi, lesne dispusi sa-si aduca aminte de ceva sau cineva care sa le starneasca melancolii. De aici si tendinta de a se cufunda in activitati care sa le “unga” sufletul: frecventarea locurilor incarcate de istorie, de valoarea artei, de frumusetea muzicii.

Ii cheama, cu o forta irezistibila, un film bun, un spectacol de teatru, duc dorul unui concert, al unei plimbari, al unei lecturi, al unei discutii elevate. In relatiile de dragoste sunt vulnerabili si usor de pacalit si manipulat, tocmai din cauza acestei predispozitii de a se lasa usor de impresionat, de convins sau de cucerit. Pestii vor avea tendinta de a ierta orice si pe oricine chiar daca nu merita. Intre 9 si 11 septembrie dimineata, acesti nativi sunt in forma fizica si pot fi harnici si eficienti la locul de munca ori pot avea initiative care sa-i puna in valoarea.

Pentru unii, in aceasta perioada, se poate ivi o oferta de munca sau o sursa de castig prin depunerea unei activitati, fie ea si temporare. Atentie la sanatatea si la functia inimii destul de solicitata prin tranzitele astrale dar si prin evenimentele recente meteorologice. Din 11 august, Neptun, Guvernatorul Pestilor incepe sa faca opozitie cu Jupiter, cel de al doilea guvernator al acestor nativi, punandu-i in situatii speciale legate de alegeri, decizii, optiuni si parteneriate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...