Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), Pestii se vor izola de cunostintele lor, vor “taia” legaturile de comunicare si se vor extrage din activitatile comunice care altadata le aduceau satisfactii. Lipsa banilor ar putea fi una dintre cauzele care se pot adauga la un set intreg de alte considerente despre oameni, lume, viata, distractie pe care le nutresc in prezent.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, ganduri amestecate care rostogolesc tot felul de premize. Calculele lor de viata sunt destul de indraznete dar asta ii si sperie pe nativii care nu au curajul “sa-si ia inima in dinti” ca sa opereze reformele necesare etapei lor de viata. Acest amestec intre trecutul sterp si viitorul promitator ii solicita mental, psihic, emotional, afectiv si chiar fizic. Pestii par obositi de viata de parca ar fi dat la sapa.

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, Luna va traversa semnul lor natal si va intensifica melancolia si aleanul care i-a cuprins. In leganarea dulce a proiectelor si viselor ei se simt mai bine decat in provocarea realitatii. Poate se pregatesc sufleteste, poate se antreneaza pentru ziua cea mare cand se vor ridica din hamacul trairilor obscure si vor zice: “Gata!”. Aceasta etapa ar trebui sa inceapa pe 9 noiembrie cand, planeta Marte va intra in Varsator, in casa a XII-a a cerului lor astral, de unde, ca un motor secret, le va da impulsul necesar pentru a-si schimba starea de spirit. Oricum, vor avea la dispozitie o luna, sa faca pasii decisivi pentru o schimbare personala radicala. Pestii trebuie sa tina cont de riscul subtil care va actiona asupra lor, pe 9 noiembrie, cand, nici noaptea nu va fi un sfetnic bun, nici ziua nu va fi una indicata, pentru a marca inceputul indelung asteptat. Perversitatea acestui tranzit asupra Pestilor va fi mare, prea mare pentru a fi evocat in spatiul acestei rubrici.

In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), vor face efortul de a castiga bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...