Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodia vedeta a etapei pe care o parcurgem isi va schimba saptamana viitoare statutul in cel de “Special guest star”. In Pesti se afla Soarele, in Pesti va intra, pe 5 martie, Mercur; pe 9 martie, aici, se va produce faza de Luna Noua si, tot aici, va avea loc Eclipsa totala de Soare.

Pana si particularitatile acestor evenimente astrologice sunt de natura sa ridice cota de impact asupra nativilor acestei zodii cum ar fi cvadrupla opozitie Soare/Jupiter, Luna/Jupiter, Luna Noua/Jupiter, Eclipsa/Jupiter (vezi pentru asta si prezentarea generala), in situatia in care Jupiter este al doilea Guvernator al Pestilor iar opozitia este la grad fix.

Fenomen astrologic plin de semnificatii, care indica, oricat de delicati am incerca sa fim, declansarea unei crize pe casa parteneriatului de orice fel: casatorie/divort, aliante, contracte, procese, etc. Ceva se va schimba, ceva se va strica, se va degrada evoluand spre disolutie, ceva nu mai poate continua asa. Fireste, exista in restul semnificatiilor astrologice ale acestui moment si ipoteza instaurarii unor relatii noi dar, asta, pe un fondul unui conflict nerezolvat (Jupiter e retrograd). Perioada analizata de noi se incheie o tripla conjunctie Soare/Kiron/Nodul Sud al Lunii, la 21° Pesti, indicand o chestiune de destin, de kharma.

Ziua de 5 martie va instaura dorinta acuta de a ridica bariere intre ei si unele cunostinte. Zilele de 6 si 7 martie le dau fiori, ii fac sensibili, senzitivi, predispusi la visare dar si la tahicardie sau tulburari de circulatie periferica (mai ales in zona picioarelor, organul lor sensibil).

Pe 10 si 11 martie, dupa ce va fi trecut furtuna astrala, Pestii se vor incumeta sa treaca la actiune, adica sa faca bani sau sa rezolve situatii mai vechi ce treneaza si le complica existenta. Marte va intra in casa ridicarii in rang, pe 6 martie si, pentru un timp, le va fi, daca nu un aliat direct, cel putin un factor determinant, provocator la actiune.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...