Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, dialoguri cu temei despre consolidarea unei situatii in curs de derulare. In cazul unui eveniment care s-ar produce pe 4 noiembrie, cand va avea loc Luna Plina in Taur, Pestii vor da dovada de spirit practic, de logica si bun simt dar si de o remarcabila intuitie.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, convorbiri pe teme casnice, domestice, locative, familiale, patrimoniale cu miza legala sau administrativa. In seara zilei de 5 noiembrie, la ora 21:19′, Mercur va intra in zodia Sagetatorului si le va permite nativilor sa se exprime exemplar in spatiul public, sa sustina admirabil o cauza dreapta, sa rosteasca cu tarie adevarul. Altor persoane, in functie de specificul biografiei lor, li se poate face dreptate printr-o reabilitare publica.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, multiplele trigoane regale care se vor realiza prin intermediul planetelor aflate in tranzit prin cele trei semne de Apa vor crea situatii speciale pentru viata sufleteasca si activitatea mentala a Pestilor: unii vor trai emotii puternice provocate de legatura lor cu lumea valorilor artistice, morale, spirituale, altii vor desfasura minunate activitati de creatie si interpretare artistica. Sensibilitatea si intuitia lor vor fi insotite de forta unei viziuni subtile si profunde.

Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului, contribuind la armonia interioara a acestor nativi. Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va intra in semul Capricornului de unde va induce pentru destul de mult timp, de acum incolo, stari de respingere, de izolare fata de prietenii mai vechi, care “cad in pacat” fata de ei, reticenta si indisponibilitate pentru a stabili relatii noi.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30′, si 10 noiembrie, posibil motiv de mandrie sau de satisfactie interioara justificata de un succes sau o performanta profesionala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...