Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 4 martie, dorinta de a invata temeinic, de a consolida un capitol din pregatirea profesionala, de a fixa niste cunostinte. Posibile deplasari, unele neprevazute, care presupun o relatie speciala cu “pamantul”: o plimbare pe jos, munca la gradina, o drumetie, etc.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, discutii cu o ruda, din categoria celor “interminabile”, adica pe acelasi subiect, cu aceleasi argumente si fara sa se ajunga la nici un rezultat.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, sentimente amestecate, marcate de regrete, de nostalgie, de evocare a trecutului care starnesc, uneori, lacrimi si suspine.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, posibilitatea ca nativii sa se remarce la locul de munca printr-o performanta profesionala, in urma careia pot primi laude, o prima, o avansare.

Din 10 martie, Marte va intra in casa a III-a, legata de invatatura si comunicare. El va patrona, in saptamanile urmatoare, o buna capacitate de a invata, o dorinta de cunoastere sau, de la caz la caz, o adevarata “sete de sti”, ceea ce ii va face pe Pesti sa se dedice studiului aprofundat si temeinic. Posibile deplasari ce trebuie atent pregatite pentru a inlatura surpriza necunoscutului. Nota generala a saptamanii viitoare va fi data de cele patru planete care traverseaza zodia Pestilor, respectiv casa I a hartii cerului lor astral, si care, impreuna cu Nodul Sud al Lunii, indica o perioada de transformari. Personalitatea Pestilor se afla in plina metamorfoza provocata de tranzitul Soarelui prin zodia lor ceea ce are darul de a-i pregati pentru schimbari, evolutie, dezvoltare si intelegere superioara a vietii. Cei care s-au obisnuit sa primeasca informatii din astral ar trebui sa fie atenti la ceea ce li se va transmite pe 10 martie pe fondul unii aspect astral subtil, delicat si trecator ca aburul, dar adevarat!

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...