Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), familia, casa, patrimoniul personal este pus in discutie. Uneori este vorba de o discutie pe tema data, alteori va fi nevoie de intocmirea unor acte. Desi, pentru multe zodii faza de Luna Noua din 5 iunie are o latura pozitiva, pentru Pesti, aceasta ipostaza este contracarata de cuadraturile, mai puternice, pe fondul acestei teme astrale, decat tripla conjunctie Sore/Luna/Venus care opereaza in acea zi.

Pe 4 iunie, unii nativi se pot confrunta cu o opozitie, cu o contestatie, cu un refuz, cu respingerea unui proiect, aspecte legate de felul in care isi exercita profesia sau in care isi duc la bun sfarsit prerogativele functiei pe care o au.

Pe 5 iunie, situatia devine mai complicata prin implicarea altor aspecte planetare. Etapa va fi dificil de trait in plan personal si partenerial si va fi perceputa ca o perioada complexa, dezordonata, solicitanta dar derutanta.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), Pestii nu vor fi favorizati de contextul astral. Unii se vor confrunta cu probleme sufletesti dintre care regretele, amintirile dureroase, izolarea si singuratatea vor fi cel mai greu de atenuat. Altii vor avea probleme de creatie sau interpretare (daca activeaza intr-un domeniu artistic), fiind nemultumiti atat de prestatia lor cat si de felul in care evolueaza un proiect (spectacol, concert, expozitie, editare etc.). Mai sunt si contradictiile interioare care nu le dau pace, revenirea in actualitate a unor teme de constiinta care nu s-au epuizat si care-i macina.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), unele persoane se fac luntre si punte ca sa faca rost de bani, sa munceasca, sa obtina un contract, sa-si plaseze cat mai bine forta de munca, experienta sau numele intr-un cadru legal, profitabil financiar.

Din 10 iunie (dupa ora 16), incep sa se puna problemele unei asocieri sau ale semnarii unui contract in al carui succes si viitor nu cred, de unde si numeroase ezitari si reanalizari. Evitati dialogurile, interviurile, marturisirile si chiar deplasarile pe 9 iunie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...