Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), Pestii vor da dovada de calm si rabdare ori de cate ori vor fi obligati sa scrie, sa redacteze un document, sa invete, sa repete, sa se prezinte in fata unei persoane pentru a explica, a cere sau a demonstra ceva de interes personal sau profesional.

Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), posibile discutii pe teme casnice, gospodaresti, minore, nesemnificative, care se vor rezolva “din mers”.

Pe 5 februarie, Jupiter, Guvernatorul nocturn al Pestilor, va intra in miscare aparent retrograda, in care va ramane pana la 9 iunie a.c. El va activa axa celor doua case ale banilor (II – VIII) provocand fluctuatii in regimul veniturilor si cheltuielilor dar si intarzieri sau complicatii legale privitoare la un drept material ce li se cuvine si pentru care trebuie sa faca un noian de formalitati ori sa le corecteze pe cele vechi care contin erori. Partea buna este ca, de la inceputul lunii iunie, Jupiter isi va putea exercita functia de Mare Benefic, “pe curat”. Asta daca, pana atunci, Pestii vor face tot ceea ce trebuie, pregatind terenul.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), sentimentalism accentuat, emotivitate crescuta.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in Varsator, respectiv in casa a XII-a a cerului lor astral, facandu-i intuitivi, telepati, inspirati. Unii ar putea descoperi ceva esential, referitor la trecut, explicand un fapt de viata sau la un proiect prezent.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, posibile schimbari in regimul obisnuit al muncii (locatie, program, sarcini de serviciu, atributii, functii, sefi noi, salarizare). Unele modificari vin pe fondul unor restructurari de ultima ora. Nota generala o da casa a II-a a banilor castigati din munca (salariu) care pot face obiectul unor analize, cereri, dispute, negocieri destul de aprinse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...