Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Singurul sector in care evenimentele astrale ale acestei saptamani isi pot exercita influenta tin de regimul banilor, al platilor sau chiar al salarizarii. Fiecare cu ale lui.

Totusi contextul nu e nici pe departe dramatic, e doar mai multa preocupare decat in alte perioade pentru rezolvarea unei chestiuni. Daca este vorba insa de regimul muncii retribuite atunci, dupa 8 aprilie, se anunta vesti bune, chiar “interesante”: Jupiter, guvernatorul lor in regim nocturn, isi reia mersul prin casa a VI-a, a muncii si, din aceasta perspectiva, pana la vara “tine” cu ei: le da dreptate in fata sefilor sau a autoritatilor in actiunile revendicative, le permita sa treaca peste reorganizarile de la un loc de munca fara pericol sau fara prejudicii prea mari, le permite somerilor sa-si gaseasca de lucru si le deschide calea tuturor pentru a gasi un al doilea plasament pentru forta lor de munca ori pentru valorificarea pregatirii si calificarii lor.

In aceasta saptamana Mercur, face un aspect bun cu Jupiter asa ca, sa nu le fie unora de-a mirare, cum se nasc, asa din senin niste discutii legate de munca, bani, activitate platita.

Luna Plina si eclipsa din ziua de 4 aprilie chiar aceste relatii patroneaza. Acesti nativi gandesc cu temei si vorbesc cu talc, invata mult si bine. Doar intre 8 aprilie dupa-amiaza si 10 aprilie s-ar putea sa fie luati de valul evenimentelor care ii solicita, ii obosesc, uneori ii enerveaza. Nu intrati in panica: totul trece.

Intre 6 si 8 aprilie dimineata, in unii nativi din Pesti se naste ambitia, dorinta fierbinte de a realiza ceva important, de a demonstra ceva cuiva: lor insisi sau altora. Inspirat moment pentru a gasi solutii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...