Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie nu sunt excluse scurte schimburi de cuvinte cu unul sau mai multi membri ai familiei din care provin. Intre 4 si 6 octombrie dimineata, Luna, in tranzit prin semnul de Apa al Racului, ii va face pe Pesti mai sensibili, mai emotivi, mai receptivi, mai impresionabili si, prin asta, mai usor de manipulat.

In aceasta perioada sunt avantajati, in prestatiilor lor artistice, toti creatorii si interpretii, indiferent de genul in care se exprima, multi reusind performante. Din punct de vedere afectiv, momentul astral este cam lacrimogen, favorizand starile “apoase” de tristete, duiosie, intoarcerile in trecutul dureros, accentuand singuratatea si supararile.

Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie, acesti nativi se pot remarca la locul de munca, pot avea un succes, pot opera o schimbare benefica in regimul lor de munca, isi pot gasi un serviciu sau un bun plasament al pregatirii lor profesionale. In cazul celor maturi, intre 48 si 60 de ani, nu sunt excluse salturile spectaculoase atat din perspectiva banilor cat si al functiei primite ca semn al pretuirii valorii lor personale, autoritatii si experientei.

Pe 9 octombrie, relatiile parteneriale ar trebui sa fie active sau, dupa caz, intense. Atentie pe 7 octombrie si, apoi, prin reeditare, pe 9 octombrie, la riscul de a fi pacaliti, dusi cu vorba, incantati cu false argumente. Nativii din primul Decan al zodiei pot trai in ziua de 9 octombrie o serie de ipostaze de viata ce par a fi un “semn al destinului”. Pe 8 octombrie Venus va intra in casa a VI – a, a relatiilor parteneriale. Ea va permite “imblanzirea” relatiilor, dorinta de cooperare, va favoriza logica, spiritul practic si bunul simt necesare in stingerea unor conflicte minore, inlesnind semnarea unor contracte avantajoase pana in prima parte a lunii noiembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...