Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei care s-au nascut in zodia Pesti trec tangential pe langa aceste evenimente. Nu pare a fi vorba de cauze majore, de efecte a caror dinamica sa-i solicite la maximum din punct de vedere fizic, psihic sau sufletesc. Exceptiile care se vor inregistra tin mai mult de un marcaj special al hartii personale, care poate deveni locul de rezonanta al acestor tranzite.

Mercur, vor intra in zodia Varsatorului si, respectiv, in casa a XII-a a hartii cerului lor. De acolo, vor putea trimite discrete influxuri care tin mai mult de o atitudine sau de o reactie de moment fata de o serie de stimuli exterior: atentia indreptata precumpanitor spre viitor, dorinta interioara clara de a progresa sau chiar de a se rupe de trecut oarecum brutal sau fara prea multe concesii, capacitatea de a gandi progresist, modern, eficient si curajos.

O nerabdare, alteori o nervozitate se poate instala in starea lor psiho-fizica. In afara unor tulburari cardio-vasculare, mai ales acolo unde exista instalata o suferinta, zilele de 6, 7 si 8 ianuarie aduc forfota interioara existentiala ce mocneste in fiinta lor interioara. Dorinta lor de echilibru, de intrare in normalitate, renastere este nu numai fireasca si indreptatita ci chiar intensa; atat de intensa incat capata forme organice.

Luna Plina cade pe axa caselor V – XII a relatiilor de prietenie dar si a dragostei, placerilor vietii sau a relatiilor cu copii. Perioada cuprinsa intre 4 si 6 ianuarie, cand Luna traverseaza zodia Racului, nu este de natura sa le aduca vreo satisfactia in nota specifica acestor doua case. Degeaba osteneala de a fi amabili, primitori, generosi sau ingaduitori.

Ceva nu se leaga sau, ceva se tot deznoada, facand o serie de relatii sociale greu de suportat sau inutil de mentinut. Asa incat, dupa 6 ianuarie pot “taia” pe cate cineva de pe lista celor cu care se intalnesc, discuta, colaboreaza. Diferentele mari de ideal, de conceptie de viata, de atitudine sau chiar de optiune personala sunt cele care opereaza, in realitate, aceste sacrificii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...