Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), din nou, Pestii sunt plictisiti si dezamagiti de prieteni, in general, sau doar de unii, in particular. Nu-i mai putin adevarat ca si ei vad lumea cu ochi critici, nefiind intelegatori cu greselile altora.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, universul interior al Pestilor devine, brusc, o lume de basm. Depinde acum, de la caz la caz, in functie de varsta, meserie, aspiratii,i n ce culori si cu cine se populeaza aceasta feerie. Nu este vorba de vise, himere sau sperante nerealiste ci este vorba de o adevarata capacitate de refacere personala prin asumarea unor planuri, proiecte, propuneri care mobilizeaza toate resurse unui nativ. Acesta, la randul lui, se va simti bine, in postura de persoana activa, implicata, dinamica, plina de initiativa care face ce-si doreste si nu ce-i dicteaza altii. Aceasta stare constructiva, de efervescenta, va dura pana la inceputul lunii ianuarie 2017, cand planeta Venus va parasi casa a XII-a, locuita de Varsator, si va intra in zodia Pestilor, dandu-le nativilor posibilitatea sa puna in practica acest proces de elaborare si constructie de sine.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, Luna va aduce o adiere de sensibilitate, de emotie, de subtilitate. Poate ca, bombardati dinspre Varsator cu atatea influxuri (Marte si Venus in tranzit), nativii vor avea nevoie de racoarea acestei brize astrale.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, Pestii vor avea preocupari pragmatice: banii si beneficiile obtinute din mici tranzactii ocupandu-le tot timpul. Atentie la ce se va intampla intre 8 – 10 decembrie, pe casa ridicarii in rang prin exercitarea profesiei si meseriei: este posibil un succes, se poate ivi o sansa, poate fi acceptata o oferta, se poate valorifica in plan personal o conjunctura favorabila, generala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...