Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, mecanism astral care consolidează păreri, sentimente, decizii și atitudini provocate de felul în care se derulează niște relații de prietenie.

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în zodia Săgetătorului și, până spre 26 noiembrie, va reprezenta un important factor de protecție pe casa profesiei, a ridicării în rang și a succesului. Perioadă scurtă, dar utilă, pentru recuperări de imagine, pentru spor de notorietate, pentru confirmarea și consolidarea unui succes sau a unui demers public.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, posibile revolte sau dezbateri în forul interior stârnite de niște concluzii de viață care, acum, pe fondul unor evenimente, sunt puse într-o ecuație șubredă: nativul va dori să se lămurească dacă mai merită să creadă în ele, dacă trebuie să renunțe la ele ca la un balast sau dacă trebuie doar să le adapteze condițiilor prezente. Dar, problema, nu se va rezolva în aceste două zile, ea va mai dura, până la deplina edificare a nativilor; acum, ea îi va solicita mai mult ca în alte dăți.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, Luna se va afla în tranzit prin semnul lor zodiacal natal și le va spori acele trăsături și calități personale care îi definesc: blândețe, tandrețe, compasiune și solidaritate, disponibilitate spre visare, trăiri intense, emoții puternice. Doar lumea ideilor, din nou, dar de astă dată din altă perspectivă, va fi răscolită.

În joc va intra trecutul (mai ales în cazul celor maturi sau mai în vârstă) care regretă deciziile și opțiunile din tinerețe și, eventual, slăbiciunile care i-au abătut de la adevăratul lor drum în viață. Nevoie de reformă interioară, la nivelul conștiinței. Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, chestiuni financiare curente dar și posibilă divergență pe tema unor bunuri materiale sau avantaje.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...