Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Pesti 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Pesti libertatea

Pasul Fortunei Pesti. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Pesti pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Pesti. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Unii nativi, mai ales femeile, isi pot tempera tendinta de a face cumparaturi pe 2 mai. Apoi, intre 3 si 5 mai, preocuparile nativilor sunt mai profunde, mai serioase, tin de un registru responsabil fata de sine, de constiinta, de repere si valori morale.

Perioada buna pentru auto-analiza. Pe o alta directie astrala motivata de provocarea fazei de Luna Plina, Pestii se pot confrunta in aceste zile cu dispute verbale, cu reactii de respingere a argumentelor sau a solutiilor propuse de ei cunoscutilor cu care interactioneaza. Perioada nu e tocmai favorabila sustinerii unor examene si verificari ale cunostintelor tehnice.

Intre 5 mai dupa-amiaza si 7 mai seara, Luna, in tranzit prin Sagetator, le poate aduce unora notorietate, succes, relatie buna, mai ales in plan profesional, cu strainatatea sau in strainatate dar, deopotriva, aceiasi perioada ii poate aduce in situatia de a face o optiune deloc usor de luat. Intra in joc, pentru a complica lucrurile, o componenta familiala, un punct de vedere imperativ al unei rude, o situatie – limita de care trebuie sa se tina cont sau chiar certuri si dispute cu acestia cu privire la stilul lor de viata de pana acum.

8 si 9 mai sunt doua zile ce alimenteaza tendinta Pestilor de a se retrage din colectivitatile zgomotoase, din grupurile unde se petrece si se bea peste masura. Simt nevoia de simplitate si siguranta in viata de fiecare zi, ferindu-se de excesele de orice fel. Nu vor ezita sa-si exprime dezacordul cu privire la felul in care copiii, fratii, prietenii sau jumatatile lor sufletesti se complac in superficialitate si distractii ieftine sau sa se delimiteze fata de conduita unor cunoscuti indiferent de locul acelora in societate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Pesti:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...